Ja és Nadal a Artiflora

INTERVÉ: Jordi Nasarre, propietari Artiflora

Que tothom trobi el seu espai de confort nadalenc. Amb aquest objectiu el centre de jardineria, decoració i mascotes Artiflora de Platja d'Aro prepara cada any la campanya nadalenca.

Artiflora pretén crear expectativa i que els clients esperin amb ganes l'estrena de la decoració nadalenca. Durant mesos i amb moltes de les comandes fetes a any vista, Artiflora prepara el projecte nadalenc al detall. És sempre a finals d'octubre o principis de novembre quan ja plenament endinsats a la tardor a Artiflora comença el Nadal. Enguany han preparat cinc col·leccions amb les quals volen que tothom trobi en alguna d'elles el seu ambient de les festes més màgiques de l'any.

Amb un clar esperit de superació en cada temporada, Artiflora busca en la campanya nadalenca un lloc on comprar aquella peça que ajudarà a ornamentar les llars, però, sobretot, un espai on passejar i gaudir de tot el que envolta aquesta època.

Tot i faltar encara més d'un mes per Nadal, asseguren que després de visitar Artiflora el cuquet del Nadal es farà present amb ganes de començar a guarnir la casa amb la decoració que més s'adeqüi al gust del client. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat