L'hospital de Palamós es vesteix de Nadal

Palamós

Data: 23/12/2022

El servei de Radiologia ha guanyat el primer premi del concurs de decoració de Nadal celebrat per primera vegada a l'hospital de Palamós. La implicació de tots els professionals en la decoració de 26 espais ha estat amb l'objectiu que el pacient senti l'hospital una mica com la seva llar.

Aquest és el primer any que l'hospital de Palamós celebra un concurs de decoració de Nadal a càrrec de tots els integrants que formen part de l'establiment. El primer premi se l'ha endut Christmas Raig del Servei de Radiologia, tenint en compte la creativitat, participació, sostenibilitat i adequació amb l'espai per part del jurat. La gran implicació dels i de les professionals ha demostrat una cohesió de grup de treball, valorant-se com a una iniciativa exitosa.

Per afegir aquest caliu nadalenc, s'han decorat 26 espais repartits en els diferents centres: Hospital de Palamós, Palamós Gent Gran, 4 Centres d'Atenció Primària i l'Edifici Fleming. La idea sorgeix arran d'un desig clar: que els pacients interns de l'hospital puguin viure aquestes festes el més similar a celebrar-les a casa.

Davant l'èxit de participació, el jurat ha decidit repartir un segon premi al departament d'economia i Finances i un tercer a la cinquena planta d'hospitalització, la Unitat Mèdica Ambulatòria i la residència de Palamós Gent Gran.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat