Se celebra a Sant Feliu un torneig de Petanca a la zona de Vilartagues

INTERVÉ: Miguel González, President del Club de Petanca de s'Agaró

S'ha celebrat aquest cap de setmana un torneig de Petanca a la zona de Vilartagues a Sant Feliu de Guíxols

La petanca és un esport disputat entre dos jugadors o equips que poden ser de dos contra dos o triplets. La mecànica consisteix a llançar una bola al més a prop possible d'un objectiu anomenat bolig, per tal d'anar eliminant jugadors. Les partides solen jugar-se a 13 punts, en aquest cas, dintre d'una pista delimitada.

L'objectiu de l'activitat és fer que sigui el més dinàmica possible, per tal d'evitar que es faci molt monòton o fins i tot feixuc, d'aquesta manera va haver-hi una major participació.

Miguel González, el president del club de petanca de s'Agaró emfatitza en el fet d'agrair a totes les persones que han confiat i han col·laborat en aquest esdeveniment que principalment només era una idea. També cita el fet que tota la zona de  s'Agaró necessita noves i variades activitats per tal d'atraure a més gent.

Després d'aquest torneig de Petanca, Miguel González segueix pensant i fent propostes que puguin aconseguir el mateix èxit.

Al final del dia hi va haver 6 guanyadors i va ser una activitat entretinguda que no va estar de més per donar com a finalitzat l'estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat