La Policia Local augmenta els controls per garantir una revetlla segura

Palafrugell

Data: 23/06/2020

INTERVÉ: David Puertas, CAP de la Policia Local de Palafrugell

Els municipis del Baix Empordà esperen una afluència massiva de visitants. Les Policies Locals treballen en dos sentits per garantir la seguretat.

Per una banda el dispositiu policial es basarà en garantir que la Revetlla es faci d'una manera segura i que es compleixin totes les mesures de seguretat, enguany especialment les relacionades amb la Covid-19.  És imprescindible complir amb la separació de 2 metres per evitar contagis. Controlaran les zones comercials i les platges, però demanen a la població que s'autoreguli i autoresponsabilitzi. Les platges estaran obertes i es permet fer fogueres, sempre que estiguin autoritzades. També reunir-se amb familiars o amics, però amb un màxim de 20 persones i preferiblement del mateix nucli.

La segona part del dispositiu comença en finalitzar la Revetlla, quan la població continua la festa ja sigui en habitatges privats, discoteques o pubs. Amb l'objectiu de minimitzar el rics d'accidents a la carretera i evitar que hi hagi víctimes mortals en aquesta segona fase de la nit, els treballs policials es basaran en controlar el compliment de les mesures sobretot en circulació, seguretat ciutadana i ordre públic. Instal·laran controls des de primera hora de la tarda fins la matinada del 24. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat