La Subhasta d'Art Solidària de Calonge recapta 7.500 euros

INTERVENEN: Mireia Gómez, veïna de Calonge; Jordi Soler, alcalde de Calonge; Antoni Matilla, director del projecte d'investigació

La Subhasta d'Art Solidària de Calonge i Sant Antoni ha recaptat 7.500€ per investigar en la recerca per trobar una cura a l'Atàxia de Friedreich.

 Aquesta és una malaltia poc freqüent que causa la degeneració de les neurones de la medul·la espinal i del cerebel provocant sobretot dificultats en el moviment, en la capacitat de caminar i que amb el temps deixa els pacients en cadira de rodes.

La Mireia Gómez, afectada per l'atàxia i veïna de Calonge, lluita contra aquesta malaltia acompanyada de l'Ajuntament de Calonge que des de fa anys hi contribueix organitzant diferents iniciatives per recaptar diners. 

A l'acte, a més de la Mireia, també hi ha participat l'alcalde del municipi Jordi Soler i el Dr. Antoni Matilla, director del projecte d'investigació d'aquest projecte. 

Aquest esdeveniment, que va comptar amb gairebé 100 participants, no seria possible sense la solidaritat d'aquests i dels artistes de la vuitantena de quadres que després d'estar un mes exposats, s'han subhastat aquest dissabte al castell de Calonge.  

Del 2014 fins ara el municipi ha recaptat més de 45.000€ per aquesta causa.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Societat