Sant Feliu de Guíxols celebra el Dia Internacional de les Dones

Sant Feliu de Guíxols ha celebrat un any més el Dia Internacional de les Dones, el qual ha iniciat amb la lectura del manifest davant de l'Ajuntament i ha comptat amb la col·laboració de l'Institut Sant Elm. Hi ha preparades diverses activitats i tallers en els propers dies com és la sisena Caminada per la Igualtat per tal de conscienciar sobre la igualtat de gènere.

Sant Feliu de Guíxols ha celebrat com cada any el Dia Internacional de les Dones, que ha iniciat amb la lectura del manifest davant de l'Ajuntament. L'acte ha comptat amb la col·laboració de l'Institut Sant Elm, on també hi ha intervingut 4 alumnes de Batxillerat amb una cançó reivindicativa en defensa dels drets de les dones.

La jornada reivindicativa no ha acabat aquí, ja que hi ha programades diverses activitats en els propers dies, com la sisena Caminada per la Igualtat i altres tallers i xerrades amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància de la igualtat.

La lluita per la igualtat de gènere i els drets de les dones és una tasca que cal continuar treballant dia a dia, per tal d'aconseguir ser una societat més justa i millor per a tothom sense importar el seu gènere.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat