Establiments d'oci nocturn reforcen la seguretat davant les punxades

Preocupació dins el sector d'oci nocturn davant l'episodi de punxades a noies a les discoteques i festes majors. Diversos establiments han intensificat la vigilància per fer els espais més segurs. Des del sector defensen els protocols per atendre les víctimes i llencen un missatge de tranquil·litat als clients.

Davant els casos de punxades en noies en algunes discoteques i festes majors, establiments d'oci nocturn han intensificat la vigilància als seus locals per tal de garantir la seguretat dels clients. A banda de les càmeres de videovigilància, els vigilants de seguretat, entre altres sistemes de control habitual, en diversos locals com el Zsa Zsa de Platja d'Aro, per exemple, han incrementat el control en els accessos, tant d'entrada com de sortida.


Des del sector es mostren preocupats, defensen en donar el suport necessari a les víctimes i esperen que s'erradiqui aquesta pràctica. També demanen calma i tranquil·litat als clients perquè asseguren que s'apliquen tots els protocols de seguretat per tal que no succeeixi cap mena d'agressió.

A Platja d'Aro, de moment, no hi ha constància que hi hagi hagut un episodi de puncions. Per ara, es desconeixen els motius de les punxades i a Catalunya no s'han detectat substàncies a les anàlisis fetes a les víctimes ni s'ha relacionat cap cas amb posteriors agressions, abusos sexuals o robatoris.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat