Neix FP Baix Empordà, una iniciativa per potenciar els cicles formatius de la comarca

Baix Empordà

Data: 06/05/2020

INTERVÉ: Carme Palahí, prospectora de Formació Professional a l'Alt i Baix Empordà

Els Instituts que imparteixen FP de La Bisbal d'Empordà, Palafrugell, Palamós, Torroella de Montgrí i Sant Feliu de Guíxols s'uneixen per presentar el projecte FP Baix Empordà. Una iniciativa que pretén acostar la gran oferta en cicles formatius que es pot trobar a la comarca.

El conjunt d'aquests cinc instituts del Baix Empordà suma més de 25 cicles formatius: 19 de Grau Mitjà, 7 de Grau Superior.

Tota aquella persona interessada en els Cicles Formatius que ofereix el Baix Empordà pot trobar la informació detallada al web i al correu electrònic info@fpbaixemporda.com. L'eina informativa pretén ajudar els joves de la zona a triar el seu camí i assessorar-los sobre les diferents opcions i sortides professionals a les quals poden optar. Al web s'hi pot trobar la informació des dels centres on es realitza cada cicle formatiu, a quines assignatures els componen o com poder-hi accedir.

Enguany el període de preinscripcions s'ha vist alterat a causa de la pandèmia de la Covid-19. Encara no s'han establert les noves dates al calendari.

En parlem més detalladament amb Carme Palahí aquí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat