Palamós fa un minut de silenci per condemnar la violència masclista

Veïns i veïnes de Palamós es van concentrar ahir davant l'Ajuntament per condemnar el feminicidi del 3 de setembre. S'ha fet un minut de silenci en senyal de dol per la víctima i s'ha recordat la importància de saber identificar quan es produeixen aquestes violències de gènere. A l'acte hi ha assistit la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge.

Palamós ha fet un minut de silenci en senyal de dol i condemna pel feminicidi que va tenir lloc al municipi a inicis de setembre. Membres del consistori i ciutadans s'han congregat davant l'Ajuntament per condemnar la violència masclista i les actituds masclistes a la societat. A l'acte també hi ha assistit la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge.

Durant l'acte s'ha donat suport als familiars de la víctima i han recordat la importància de combatre el masclisme. També s'ha fet referència a la necessitat de fer un pas endavant per a identificar quan es produeixen les violències masclistes.

Verge ha recordat que cal saber detectar-les, especialment per ajudar a les dones més grans.

Aquest ha estat l'11è feminicidi del 2023 i el 124è en l'última dècada. Verge ha recordat que la Generalitat té el telèfon 900 900 120 que proporciona atenció psicològica i assessorament jurídic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat