Sant Feliu de Guíxols ultima el repartiment de 10.000 mascaretes infantils

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha enllestit aquest dimarts els sobres amb les deu mil mascaretes per a infants del municipi amb edats d'entre tres i quinze anys. A cada un dels paquets, etiquetat de forma individual amb el nom del nen o la nena, hi ha dues mascaretes

Treballadors municipals han estat completant aquesta tasca durant els darrers dies per tal de que a partir d'aquest dimecres es pugui començar l'entrega als domicilis, en un procés que s'hauria d'allargar com a molt fins a principis de la setmana que ve. 

La idea és que tots els menors, igual que els adults, puguin tenir-les per quan entrin a espais tancats de la ciutat, ja siguin negocis o equipaments públics com, per exemple, les ecsoles si és que mai tornen a obrir abans de final de curs. Amb tot això, seran fins i tot més útils si l'Estat confirma l'obligatorietat de dur-ne. 

Segons l'Ajuntament, portar mascareta és una protecció elemental contra la propagació de la Covid-19 però, a més, serveix per recordar-nos que només estem a la Fase 1 de les quatre de la desescalada i que no podem retrocedir. El govern local vol deixar clar que la ciutat encara no es pot permetre que la fase actual s'entengui com l'anomenada nova normalitat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat