Castell-Platja d'Aro avalua el projecte Valor Humà

Intervé: Pilar Poyatos, Centre Cívic Vicenç Bou 

Treballar des del vincle i la relació ajuda a millorar la qualitat de vida de les persones. Això és el que demostra la recerca participativa Valor Humà que han impulsat l'ajuntament de Castell-platja d'Aro i el Grup de Recerca, Innovació i anàlisi Social de la Universitat Ramon Llull. 

La investigació avalua el model relacional-vincular que practiquen en xarxa els diferents professionals i serveis del municipi i que es basa en l’atenció a les persones i a la comunitat mitjançant una metodologia que millora la qualitat de vida de ciutadans, professionals i polítics i també de la comunitat, tot dotant-los de més eines personals, millorant la seva autopercepció i eliminant factors de risc en les seves vides. 

El resultat d'aquest estudi es presentarà el 13 d'abril al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro. Els integrants del projecte estan preparant un relat a partir del teatre per explicar de forma vivencial el que ha suposat la implementació d'aquest model. 

Fruit de l'estudi el Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha editat un llibre que es presentarà el mateix dia 13 d'abril. Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat