Sant Feliu s'aboca amb l'activitat de ioga a la platja

Intervenen: Cesc Quílez, professor de ioga / Salvador Calabuig, regidor de turisme

A banda de banyar-se i prendre el sol, l'activitat de moda a la platja de Sant Feliu de Guíxols és el ioga. Ja fa tres anys que l'ajuntament aposta per fomentar l'activitat física i mental i els bons hàbits a la sorra per mitjà de les sessions de ioga gratuïtes que impulsa l'Espai Ganesha tots el dimarts i dijous d'estiu. 

Les classes es fan a les 8 del matí perquè la temperatura sigui agradable i per assegurar la tranquil·litat necessària per la pràctica d'aquesta disciplina on tant important és la pròpia activitat física que es desplega per mitjà d'estiraments i diverses postures com relaxar-se i saber respirar. 

El ioga a la platja, cada any multitudinari, aplega tant estiuejants com gent de la ciutat que practica l'activitat durant tot l'any i aprofita l'estiu per poder gaudir-la a l'aire lliure i gratuïtament. 

La pràctica de ioga de forma continuada aporta beneficis com l'enfortiment del sistema immunològic, l'augment de l'energia, l'alleujament de tensions i contractures o una millor flexibilitat i postura. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat