Nova app per millorar la gestió de les visites als centres mèdics del SSIBE

Palamós

Data: 01/04/2019

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà estrenen aquest mes d'abril una aplicació mòbil (APP SSIBE) per facilitar la gestió diària de les vistes als Centres d'Atenció Primària i visualitzar també les cites a l'Hospital de Palamós.

L'aplicació neix amb la voluntat de millorar l'accessibilitat, la proximitat i les gestions de les visites als centres del SSIBE. En una sola pantalla, l’usuari té a l’abast les seves visites programades. Si ho necessita, pot demanar hora, realitzar un canvi d’hora i data o fins i tot anul·lar la visita. Alhora, permet gestionar també les visites de familiars o persones a càrrec com poden ser els menors. Està previst que en un futur s’incorpori també la gestió de les visites d’atenció hospitalària.L’aplicació també ofereix d’altres utilitats com són la visualització del temps d’espera a urgències, les darreres notícies d'actualitat de l’entitat i les adreces i telèfons dels centres. 

La nova aplicació vol donar resposta a una de les prioritats del nou Pla Estratègic 2018-2021 del SSIBE, referida a l’atenció centrada en les persones i fent un pas endavant en la millora de l’accessibilitat dels usuaris. 

A part de l'Hospital de Palamós són centres dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà el CAP de Palamós, el de Palafrugell, de La Bisbal d’Empordà, el de Torroella de Montgrí i la residència Palamós Gent Gran.

Per poder utilitzar l'àrea personal de l'aplicació cal ser major de 16 anys i obtenir la identitat digital que es facilita a qualsevol dels centres del SSIBE. També es pot fer l'acerditació per representació i getsionar així les visites de familiars i persones a càrrec com poden ser els menors.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat