L'addicció a les pantalles obre lles Jornades d'Educació i Família de Palamós

Palamós

Data: 05/03/2021

El confinament ha fet augmentar exponencialment el temps que passem davant d'una pantalla ja sigui per oci, estudi o treball. Això encara ha dificultat més posar límits a un ús que molts cops és abusiu i que pot desembocar en una addicció greu, especialment preocupant entre els més joves.

Aquest escenari va fer més idoni que mai la primera de les conferències de les recuperades Jornades d'Educació i Família de Palamós, que tornaven    després de l'aturada obligada per la Covid19 el mes de març de l'any passat.

El psicòleg i expert en noves tecnologies Marc Massip va obrir foc al Teatre La Gorga amb la xerrada 'L'addicció a les pantalles, l'heroïna del segle XXI'.

Masip és considerat actualment un referent europeu en el tractament de les addiccions a pantalles. Ha creat un programa de tractament pioner en aquest camp, basat en l’educació pel bon ús dels mòbils, els jocs d’ordinador, o les tauletes.

Un programa amb dues conferències més

El programa d’aquestes jornades seguirà el dijous 11 de març, amb el conferenciant i fundador de Nasco Feeding Minds, Ousman Umar, que durà a terme la conferència 'el camí cap al dret a l’educació”; i tancarà aquesta programació, el dia 18 de març, l’escriptora, professora i traductora, Bel Olid, amb el tema “Coeducació: val més un exemple que mil paraules”.

Totes les Conferències són a les 20.00 del vespre, gratuïtes però amb reserva d'entrada per complir amb els mecanismes de seguretat contra la Covid19.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat