Palamós se suma a la campanya 'Recicla per elles' d'Ecovidrio

Palamós

Data: 19/10/2021

Avui, dia 19 d'octubre, és el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama. L'objectiu d'aquesta celebració és conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia, que esdevé el tumor més freqüent en dones arreu del món. De fet, segons dades de l'Organització Mundial de la Salut, l'any 2020 se'n van registrar més de 2,2 milions de casos i prop d'una de cada 12 dones el patirà al llarg de la seva vida.

En aquest sentit, Palamós s'ha sumat a la campanya impulsada per cinquè any per l'entitat EcoVidrio que porta per nom "Recicla per elles". Ecovidrio ha instal·lat en una vintena de municipis catalans i més de 170 de l'estat espanyol aquests iglús de color rosa, el color que simbolitza la lluita contra el càncer de mama.

Aquesta iniciativa té un doble objectiu: conscienciar a la ciutadania de la necessitat de tenir cura tant de la seva salut com de la del planeta.

En aquests contenidors, ubicats en punts clau dels pobles i ciutats, en aquest cas al Passeig del Mar, s'hi troben diferents recomanacions.

Més enllà dels contenidors de vidre de color rosa, Ecovidrio també ha llençat aquests 'mini-iglús' dissenyats per Agatha Ruíz de la Prada que es poden adquirir a la web www.miniglú.es

Aquests petits contenidors faciliten el reciclatge del vidre a les llars, i en aquest cas, a la vegada són solidaris. Els beneficis aniran destinats a la Fundació Sandra Ibarra per la investigació contra el Càncer de Mama.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat