La millor futbolista del món, Lieke Martens, inaugura el nou espai fitness de l'Hotel Barc

Intervé: Albert Rovira, monitor

Festa grossa a l'Hotel Barcarola de s'Agaró en la inauguració d'unes instal·lacions que no només serviran pels hostes de l'establiment sinó també per qualsevol persona que les vulgui utilitzar. El Fitness Club Sant Pol obre les portes com un espai de màquines de gimnàs, amb  personal especialitzat i que també inclou altres activitats com Yoga, running o bootcamp. 
 
La família de l'Hotel Barcarola autoritats de Sant Feliu de Guíxols i empresariat local han fet una festa d'inaguració amb la presència de la jugadora holandesa del Barça Lieke Martens. La que és considerada la millor futbolista del món ha tallat la cinta que donava per inaugurat aquest equipament.
 
El FintessClub Sant Pol estarà obert cada dia de 6 del matí a 12 de la nit i tindrà servei d'entrenador personal de cinc de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. Té tres modalitats d'ús, abonament mensual, entrada per un dia o un pack de 10 sessions. 
 
 Una de les característiques que volen ressaltar els responsables d'aquest nou equipament és que es tracta d'un espai amb màquines modernes i no massificat, per la qual cosa es produeix una relació de tu a tu amb el monitor i un exercici més personalitzable. De fet a l'apuntar-se al gimnàs, el monitor en qüestió fa una petita entrevista d'hàbits de salut i esport per veure quin exercic s'adequa millor a cada cas i quins objectius vol aconseguir l'usuari o usuària. 
 
Un cop fets els parlaments i el piscolabi, s'han obert les instal·lacions perquè les persones convidades les puguessin veure i com no podia ser de cap altre manera, la crack del Barça Lieke Martens ha estat de les primeres en veure i fer-se les fotos a la nova instal·lació. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat