Dia Internacional de la Infermeria marcat per la campanya de vacunació

Florence Nightingale fou una professional de la salut britànica que assentà les bases de la infermeria moderna. Per tal de reivindicar la seva labor, el dia del seu naixement, el 12 de maig, es va establir com el Dia Internacional de la Infermeria. Un col·lectiu que encara avui dia es troba en primera línia de la pandèmia.

Equip conformat per 19 infermeres
L'Àrea Bàsica de salut de Palamós compta amb 19 infermeres en el seu equip. Actualment, es troben immerses en la gestió i desplegament dels punts vacunals, juntament amb el personal de farmàcia, admissions i laboratori.

"Fins que no es vacuni a tota la població, la pandèmia es manté"
Després de les aglomeracions enregistrades aquest cap de setmana, amb motiu de la fi de l'estat d'alarma, els professionals de la infermeria fan una crida a la població a respectar les mesures sanitàries. I és que la pandèmia a les UCI segueix deixant empremta.

Des del gener les infermeres poder preinscriure certs productes sanitaris
Com a novetat al SSIBE, l'equip d'infermeries participa des del gener en una prova pilot per a la preinscripció de certs productes sanitaris, tals com pegats o bolquers. Aquesta tasca, fins ara, requeia en els i les metgesses, però la situació ha canviat gràcies a una targeta que acredita a les infermeres per poder preinscriure. 

Les professionals de la infermeria continuen lluitant a primera línia amb una forta pressió assistencial. Per aquest motiu, el seu Dia Internacional pretén visibilitzar la seva tasca dins l'àmbit sanitari i reconèixer així, les contribucions efectuades a la societat.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Societat