L'Escola Joan de Margarit i l'Institut de La Bisbal inicien el curs de manera atípica

Els Instituts i les Escoles d'arreu van obrir les portes als seus alumnes la setmana passada, però no ho van poder fer l'Institut de La Bisbal d'Empordà ni tampoc l'Escola Joan de Margarit de la mateixa localitat. La pedregada del passat 30 d'agost els va causar desperfectes que els van obligar a posposar l'inici de curs.

Els alumnes de l'Escola Joan de Margarit i de l'Institut de La Bisbal han iniciat el curs aquest dilluns 12 de setembre. Ho han fet més tard de l'habitual, ja que van ser els més afectats per la pedregada del passat dimarts 30 d'agost.

Dels quatre edificis que conformen els dos centres bisbalencs, el que ha patit més afectacions ha estat el que acull els grups infantils de l'Escola i els cicles de Formació Professional de l'Institut, on s'ha de refer tota la teulada sencera. Això significa que caldrà prescindir d'aquest edifici durant un període d'entre 8 i 10 mesos, el que ve a ser la pràctica totalitat del curs escolar. A conseqüència d'aquests fets, els dos centres han necessitat una setmana de marge per adequar els espais necessaris que permet donar cobertura a tot l'alumnat.

En el cas del Joan de Margarit, els sis grups d'infantil s'han instal·lat a l'altre edifici del mateix centre. Pel que fa a les aules de Formació Professional, han començat les classes en diversos equipaments municipals. De moment, els alumnes de 1r de Jardineria i Floristeria estan realitzant els primers dies de curs al Terracotta Museu -conjuntament amb els de Terrisseria-, mentre que els estudiants de 1r d'Integració Social i els d'Atenció a les Persones en Situació de Dependència tenen com a aules les de l'Ajuntament Vell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat