L'Hospital de Palamós ha estat guardonat amb el premi Top20 de Gestió Hospitalària Global

Palamós

Data: 07/12/2022

L'Hospital de Palamós ha estat guardonat amb el premi Top20 de Gestió Hospitalària Global, en la categoria d'hospitals mitjans. El reconeixement valora diferents indicadors objectius de qualitat assistencial, funcionament i eficiència econòmica del centre. Aquest és el sisè guardó del premi Top20 que recull l'Hospital de Palamós.

L'Hospital de Palamós ha guanyat el premi Top20 de Gestió Hospitalària Global en la categoria d'hospitals mitjans. És la sisena vegada que guanyen un premi Top20. Des del centre es mostren satisfets d'haver rebut aquest reconeixement extern que valora diferents indicadors objectius de qualitat assistencial, funcionament i eficiència econòmica del centre.
 

Aquests premis valoren sis àrees assistencials, com són el Cor, el Respiratori, la Cirurgia digestiva, Traumatologia i ortopèdia i l'àrea de la Dona. Ens comparem en hospitals del nostre nivell. Els premis es classifiquen en hospitals del sistema públic i privat i es classifica en mides: hospitals petits, mitjans, grans i altes tecnologies. Nosaltres estem en el grup de mitjans.

El gerent dels Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, Xavier Pérez, valora especialment el premi, ja que recorda que s'avalua la tasca del 2021 quan encara hi havia una presència important de Covid-19.


A Palamós va ser un any difícil. Vam tenir un estiu amb molta activitat i això va obligar els professionals a fer un sobreesforç important d'atendre la Covid, però també donar resposta a la patologia ordinària i ,per tant, crec que és un reconeixement d'aquest esforç que han fet tots els professionals assistencials i de suport. Per això, crec que té un significat especial.

El premi analitza aspectes molt objectius i tècnics com els ingressos, la mortalitat o el temps en què un pacient està ingressat. En canvi, no valora la satisfacció de l'usuari. En aquest sentit, el centre avalua la satisfacció del pacient en com presenten el servei i això ho fan a través de les enquestes PLAENSA del CatSalut i en enquestes pròpies.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat