Rodamón busca mecenatge per renovar la flota de vehicles

INTERVÉ: Àngel Viladegut, director de l'APA Rodamón

L'Associació protectora d'animals Rodamón del Baix Empordà engega una campanya per poder finançar la renovació de la flota de vehicles. Es tracta d'un grup Teaming, un sistema telemàtic de petits donatius mensuals a tavés del lloc web teaming.net. 

Només un euro al mes, durant tot el temps que calgui al llarg de la campanya de mecenatge. Això és el que han d'aportar els col·laboradors. El grup teaming de l'APA Rodamón porta engegat des de 2013 però ara urgeixen dues noves furgonetes valorades en un total de 35.000 euros. De moment hi ha una seixantena de mecenes i gairebé 4.000 euros recollits, però Rodamón ara en vol fomentar la promoció per engrescar el màxim de gent possible i disposar dels fons en el termini aproximat d'un any. Els cotxes són una eina primordial per la tasca de la protectora i fan serveis com, per exemple, de recollida, assistència o ambulància dels animals. 

L'associació acull actualment 87 gossos, xifra que mira amb satisfacció després d'importants campanyes per donar-ne en adopció arreu de Catalunya. Fa pocs mesos en tenien 200 i voldrien arribar a la xifra d'una cinquantena per poder garantir unes condicions òptimes a les seves instal·lacions. 
 
Lloc web de la campanya de mecenatge:

https://www.teaming.net/protectorad-animalsrodamon?lang=es_ES

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat