Sant Feliu estrena dos nous vehicles de neteja i desinfecció

INTERVÉ: ​Tili Ribera, regidora de neteja, recollida i tractament de residus

Aquests dos vehicles seran amb els que es desinfectaran les zones més concorregudes i els objectes públics amb més perill de contagi de Sant Feliu de Guíxols com papereres, contenidors, marquesines, passeres del mar, dutxes i lavabos públics. Aquestes zones s'han de desinfectar dues vegades al dia amb aigua i lleixiu per garantir la seguretat i evitar la propagació de la Covid-19.

L'Ajuntament de Sant Feliu ha adquirit aquests vehicles elèctrics, de baix consum i que, per tant, no contaminen. A més, les mesures d'aquests cotxes permeten arribar als racons més petits, aconseguint que tots els racons de la ciutat estiguin nets i desinfectats.

Els treballadors han fet un curs d'adaptació per fer un ús correcte d'aquest sistema de desinfecció i conduir correctament aquests vehicles que, un cop passat l'episodi d'alerta sanitària, se'ls hi traurà el dipòsit i s'utilitzaran per a altres tasques de neteja que es requereixin a la ciutat.

L'Ajuntament de Sant Feliu va ser, fa tres mesos, dels primers consistoris a fer la petició d'aquests vehicles que, des d'aquesta setmana, ja estan operatius.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat