La 6a edició de l'Oncotrail recapta més de 275 mil euros

Palafrugell

Data: 07/10/2018

INTERVENEN: Lluís Comet, director de l'Oncotrail; i Lluïsa Ferrer, presiednta de la Fundació Oncolliga Girona.

La 6a cursa solidària Oncotrail torna a batre el seu propi rècord amb una recaptació de més de 275.000 euros gràcies a els 240 equips que s’han inscrit aquest any. D’aquesta manera s’ha comptat amb 42 equips més que en l’edició anterior disposats a completar els 100 km i fer el donatiu mínim de mil euros d’inscripció. 

Malgrat no ser una cita competitiva els equips participants s'havien preparat de valent per poder fer amb èxit el recorregut que, a través de dinou trams, els portaria per alguns dels punts més significatius del Baix Empordà. Els conjunts havien de ser de fins a vuit membres i sempre n'hi havia d'haver quatre en marxa. 

Tot aquest esforç físic i econòmic té recompensa en forma de diversos projectes destinats a la lluita de la Fundació Oncolliga Girona contra el càncer

Tot i que, com hem dit, tots els equips són guanyadors per el seu esforç i les seves donacions, els primers en arribar van ser l’equip El Mercat del Lleó, amb un temps rècord de 08.51.08h. Divut minuts més tard va ser el torn de Nacex Regenera, convertint-se així en els primers del Baix Empordà en arribar a la meta. 

Una de les característiques que fan encara més especial aquesta prova és que tota l’organització va a càrrec de més de 500 voluntaris, que s’hi impliquen en tots els àmbits. Gràcies a aquesta implicació, els diners recollits es poden destinar íntegrament a la millorar de les condicions de vida dels malalts de càncer i els seus familiars. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat