Platja d'Aro ja acull una cinquantena de persones procedents d'Ucraïna

Una cinquantena de persones procedents d'Ucraïna ja han arribat a Platja d'Aro. D'altra banda, ja fa quasi dues setmanes que el consistori va obrir un punt de recollida de material i ja s'han enviat 18 palets.

Ja fa quasi dues setmanes que l'antiga nau del Banc d'Aliments de Platja d'Aro s'ha convertit en el punt de recollida de material per destinar a Ucraïna. De moment, ja han enviat 18 palets al consolat ucraïnès a través de Protecció Civil. Aquesta setmana ja en tenen cinc de llestos.

Voluntàries de la comunitat ucraïnesa del municipi i de l'associació de voluntariat social de Platja d'Aro preparen les caixes i organitzen el material que gent anònima els hi porta. Valoren i agraeixen la solidaritat dels veïns i veïnes

Des de l'Ajuntament ja treballen en un circuit d'acollida per a les persones refugiades. Al municipi ja n'han arribat una cinquantena. El consistori està preparant un suport emocional per aquestes persones.

Pel que fa al punt de recollida de material s'han canviat els horaris. Ara els dilluns, dimecres i divendres està obert al matí (10 h a 14 h), els dimarts i dijous a la tarda (16 h a 20 h) i els dissabtes està obert en els dos torns (10 h a 14 h i de 16 h a 20 h).

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat