El Campus de l'Experiència de la UIC Barcelona arriba a Calonge i Sant Antoni

El Campus de l’Experiència de la Universitat Internacional de Catalunya  arriba a Sant Antoni i Calonge amb un programa de formació acadèmica per a persones de més de 50 anys que els ofereix l’oportunitat d'adquirir coneixements per participar activament en la societat i beneficiar-se’n, a més de conrear la dimensió relacional i continuar construint l’afectivitat en aquesta etapa de la vida.

El Campus de l’Experiència és un centre d’estudis de la Universitat Internacional de Catalunya que ofereix una formació acadèmica dirigida a les persones majors de 50 anys. 

I ara, també ha arribat als municipis de Calonge i Sant Antoni per desenvolupar un programa universitari dirigit a la població sènior de les comarques de Girona i on no es requereixen estudis previs.

Així, les activitats que es duen a terme en aquest programa de formació pioner i que permeten obtenir un títol, són un mòdul introductori optatiu de dos mesos de durada, un programa de 3 cursos acadèmics a on s'inclou el Programa Sènior Universitari en Cultura, Ciència i Societat i finalment, un programa de continuïtat amb cicles monogràfics de coneixement de dos cursos cada un.

El Campus, doncs, fomenta l’interès per nous àmbits del saber i capacita els participants per assumir la responsabilitat de noves tasques, mitjançant l’aprenentatge continu i el treball de recerca en grup. En definitiva, ofereix mantenir-se actiu i millorar la qualitat de vida.

De fet, l’objectiu principal és la realització personal de les persones grans i la seva adaptació a l’entorn, que és constantment canviant.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat