"Amb les teves mans", l'ONG que forma part de la Taula de Solidaritat de Palafrugell

Palafrugell

Data: 11/05/2023

En l'última sessió plenaria d'abril, el Ple municipal de Palafrugell va aprovar per unanimitat, l'augment del pressupost municipal destinat a solidaritat i cooperació internacional. Parlem amb Milton Sánchez, de l'ONG Amb les teves mans, sobre els beneficis d'aquest augment pressupostari.

El passat dimarts dia 25 d'abril, el Ple municipal de Palafrugell va aprovar una moció de caire institucional, amb el suport de tots els grups municipals representats al consistori, amb l'objectiu d'incrementar fins al 0,7% el pressupost municipal destinat a solidaritat i cooperació internacional. En consonància amb aquesta realitat, la Taula de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Palafrugell, s'ha reactivat en els darrers anys amb la incorporació de noves ONG i l'increment de l'activitat que duu a terme, raó que ha fet definitivament insuficient l'actual pressupost municipal destinat a cooperació del qual s'ha aprovat el seu augment.

Una de les ONG que hi formen part, és "Amb les teves mans", associació empordanesa sense afany de lucre que des del 2016, treballa per ajudar a les comunitats que s'han vist afectades a causa de diferents conflictes que existeixen al món. El seu portaveu, Milton Sánchez, ens explica com treballen i quins són els beneficis que aporten els augments pressupostaris com el de l'Ajuntament de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat