Red ConscienciArte pretén canviar la manera de viure per millorar-la

L'esdeveniment Red ConscienciArte arriba a Platja d'Aro amb l'objectiu que les persones millorin la seva manera de viure, de desplaçar-se, de menjar, de pensar o de cuidar els animals i les plantes i així conservar la Terra perquè sigui habitable.

Platja d'Aro acull l'esdeveniment cultural anomenat Red ConscienciArte, a on 13 ponents i reconeguts divulgadors tenen la missió de transmetre ciència a través de l'art, que el consideren un mitjà d'expressió inherent a l'ésser humà.

Entre les temàtiques, hi podem trobar la ponència titulada "Petits canvis per menjar millor i més sostenible", que intenta conscienciar sobre la manera que tenim de consumir aliment, i que podem fer per millorar la nostra salut i la sostenibilitat del planeta en funció de com produïm els productes alimentaris.

Un altre de les xerrades, que han durat totes aproximadament 10 minuts, ha estat la titulada "La darrera flor", que ha explicat sobre la importància vital que suposa tenir cura de les plantes que ens envolten.

Per altra banda, la ponència "Creació i compromís: l'art de la insatisfacció", et planteja la teva manera de pensar i percebre el món, i les eines que tens per a millorar-ho, com la ciència, l'art i el pensament.

Amb tot plegat, com bé diu el títol de l'esdeveniment, ConscienciArte, el propòsit d'aquesta trobada és conscienciar-te que has de canviar la teva manera de viure, la teva manera de desplaçar-te, la teva manera de pensar, amb l'objectiu de conservar casa nostra, el planeta Terra, en les condicions adequades perquè nosaltres mateixos i els nostres descendents puguin habitar-lo de manera responsable i gaudir de la natura que li envolta i dona sentit a la vida.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat