Una iniciativa solidària ganxona cosirà 4.000 mascaretes per a l'emergència del COVID-19

Una iniciativa solidària ganxona cosirà 4.000 mascaretes per a l'emergència del COVID-19
Una iniciativa solidària a Sant Feliu de Guíxols, impulsada per la responsable de l'empresa "Tu Atrezzo", Conchi Morales (la qual es dedica normalment a confeccionar i cosir mallots de patinatge i gimnàstica) pal.liarà la mancança de mascaretes detectades darrerement.

Morales es preocupava per l'evolució de la crisi del coronavirus, i volia contribuir a pal.liar-ne els efectes, i més quan veia que s'informava que es detectaven mancances.

Va aconseguir el material bàsic i els patrons per fer les mascaretes, i a través d'una crida a les xarxes socials està trobant un important contingent de persones de Sant Feliu de Guíxols i el seu voltant que tenen màquina de cosir, coneixements i experiència, i que s'han ofert per cosir-les. Amb aquesta primera iniciativa, podrà fer 2.000 mascaretes, que ja tenen un destí.

L'Ajuntament ha anat més enllà, i quan ha conegut la proposta hi ha decidit col·laborar i unir esforços conjunts.

L'alcalde, Carles Motas, ha ordenat que l'Ajuntament guixolenc ajudi aquesta emprenedora local, i ha encarregat la compra de fins a 2.000 materials per noves mascaretes per fer front a l'emergència a nivell local, fent que les mascaretes vagin especialment destinades el personal més exposat: sanitaris, voluntariat, serveis socials i altres professionals. L'alcalde agraeix l'esforç que fa la ciutadania ganxona i dels voltants cosint voluntàriament aquestes peces.

La situació d’emergència del Coronavirus provoca dies de desconcert però també fa sortir la vessant més solidària de les persones.
Actuar davant la manca de material:La promotora d’aquesta iniciativa, Conchi Morales, ha explicat a l’informatiu diari dedicat al Coronavirus de Ràdio Sant Feliu, que la idea els va sorgir arran de veure que els centre sanitaris es queixaven de la manca de material i va tenir la necessitat d’ajudar d’alguna manera. Els interessats rebran el material amb un tutorial per poder confeccionar les mascaretes. Morales veu que la seva actuació està tenint ressò en altres poblacions, i anima a fer-ho per ajudar davant la mancança.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat