La Tallada d’Empordà acull la festa de les Esquadres 2024 de l’ABP de la Bisbal d’Empordà

L'Àrea Bàsica Policial de la Bisbal d'Empordà ha celebrat la festivitat de les Esquadres 2024 a la Tallada d'Empordà. D'entre altres raons, una ha estat el reconeixement a la feina de l'il·lustre comissari Josep Milán, qui ja es jubila i resideix a la Tallada. Conversem amb Martí Pons Ayats, cap de l'ABP de la Bisbal, sobre com ha anat aquest any policial i sobre la vigilància dels cossos de seguretat a la petita població.

El 22 d'abril és la data que el Parlament de Catalunya va marcar per celebrar la festivitat de les Esquadres. Una cita que reconeix la feina policial que s'ha fet per part dels agents, altres cossos de la Generalitat i també per part de la ciutadania.

Enguany, l'ABP de la Bisbal ha decidit fer-ho a la Tallada d'Empordà per reconèixer la feina de l'il·lustre comissari Josep Milán, qui ja es jubila.

El Cap de l'Àrea comparteix una valoració molt positiva de la feina d'aquest any. Afirma que han complert dos dels seus principals objectius per aquest darrer exercici a la comarca: Minimitzar els robatoris a persones i domicilis i millorar la salut pública amb diferents intervencions de plantacions il·legals. També fa menció de la feina per apropar-se i educar a la comunitat, tot recordant alguns dels casos que més han marcat la població aquests darrers mesos.

El Baix Empordà és una comarca amb molta petita població. És per això que alguns dels seus habitants es pregunten si hi haurà mai policia local. Aprofitant la conversa amb Martí Pons, preguntem sobre com funciona aquesta vigilància a la petita població.

L'ABP de la Bisbal d'Empordà convida a tota la ciutadania a assistir a aquests tipus d'actes, perquè puguin conèixer de primera mà com funciona la feina del cos de seguretat del seu territori. Val a dir que el Local Social de la Tallada d'Empordà restava ple, fins i tot van faltar cadires.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat