La desfilada de moda de Begur torna a donar suport a la Fundació Oncolliga Girona

La desfilada de moda de Begur torna a donar suport a la Fundació Oncolliga Girona
Begur

Data: 22/06/2019

La XIV desfilada de modes de Begur en benefici de la Fundació Oncolliga Girona, que ajuda als malalts de càncer de la demarcació, va tornar a omplir la plaça de la Vila aquest divendres.

Al llarg de quasi una hora i mitja van desfilar desenes de persones de totes les edats, moltes d’elles veïnes del municipi, per mostrar les col·leccions primavera-estiu d’enguany de diversos establiments de la població.

Els locals participants en aquesta edició han estat Bo Begur Òptica, Blauet, Dana Taboe, Desire by Me, El Taller-Rosa Tarrés, Indians Kids i Kumade.

La desfilada, que organitza la secció local d’Oncolliga, va comptar amb la presència de la seva delegada, Josefa Vargas, com també de la presidenta del patronat de la Fundació gironina, Lluïsa Ferrer. A més hi col·laboraven més d’un centenar d’establiments del municipi, a part de l’Ajuntament de Begur.

Al final de l’acte, dirigit pel begurenc DJ Nasi, es van sortejar diversos regals, els beneficis dels quals van directament a l’entitat organitzadora. L’any passat, es van recaptar 8.104,54 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat