Desnonen una família a Sant Feliu a canvi de la condonació del deute

Intervé: Fatima, afectada pel desnonament

Quan semblava que els desnonaments hipotecaris eren cosa del passat, una família de Sant Feliu de Guíxols ha tornat a viure un episodi de desallotjament. La família havia adquirit una hipoteca amb el Banc Popular en el passat i després de no poder assumir-ne les despeses l'entitat es va quedar amb la propietat.  

Mesos després, en una operació de compra en lot, el fons voltor Limara va adquirir el pis al banc i va executar l'ordre judicial per fer fora la família de l'habitatge. Aquesta primera ordre de desallotjament es va dur a terme fa 15 dies, però es va aconseguir aturar, tot i que no hi va haver acord  entre les parts.  
 
Avui la família i el fons han arribat a un acord en què el deute serà condonat a canvi de marxar de la propietat. La comitiva judicial ha signat una acta amb les parts amb aquest compromís. La situació econòmica de la família és complicada per l'edat dels seus membres i per la seva situació laboral.  

Tot i que la primera intenció de la família era aconseguir un lloguer social, han preferit desfer-se del deute en segona instància en un acord que els obliga a marxar de l'habitatge en 30 dies. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat