La Policia Local de Palafrugell visita els comerços per donar-los consells de seguretat

Palafrugell

Data: 18/12/2018

INTERVÉ: David Puertas, Cap de la Policia Local de Palafrugell

La Policia Local de Palafrugell intensifica la seva feina amb l'arribada de les Festes. El cos municipal de policia s'ha proposat ser més proactiu i vol incrementar la seguretat en una època en què creix l'activitat en diversos àmbits, com el comercial, el lúdic, l'industrial o el trànsit. 

Una de les accions que més destaquen de la campanya de Nadal és la fase en la que es troba la Policia local, en coordinació amb els Mossos, basada en informar als comerços de les mesures de seguretat que poden adoptar per afrontar els riscos més habituals d'aquesta època: petits delictes i furts que solen tenir lloc a les botigues. Els entreguen un tríptic informatiu i els recorden que estan constantment a la seva disposició. 

També s'han multiplicat els controls d'accés a la població. El que es vol és detectar possibles autors de fets delictius, però també conductors que, per un motiu o un altre, puguin causar inseguretat a les carreteres. Al final l'objectiu és sempre el mateix: la prevenció. 

Passada la campanya de nadal, la policia palafrugellenca vol crear una xarxa d'informació amb els comerços i negocis del municipi per poder-los comunicar telemàticament les informacions d'actualitat més útils com, per exemple, quines noves modalitats delictives van sorgint i com es poden lluitar. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat