Actuacions als carrers Ample i Vilar de Palafrugell per millorar-ne la seguretat

Actuacions als carrers Ample i Vilar de Palafrugell per millorar-ne la seguretat
Palafrugell

Data: 13/02/2020

Amb l’objectiu de millorar la seguretat el Departament de Mobilitat de Palafrugell ha realitzat la instal·lació d’un coixí berlinès al carrer Ample, a l’alçada de la cruïlla amb el carrer Sant Pere.

Aquest fet té una doble funcionalitat, per una banda, està destinat a reduir el perill d'accidents a la cruïlla, i, per l’altra, per a millorar la seguretat dels escolars que es dirigeixen als instituts del municipi. El carrer de sant Pere és una via utilitzada com a itinerari escolar de forma habitual. Els nois i noies han de travessar per aquesta cruïlla en el seu trajecte i amb aquesta actuació es busca reduir la velocitat dels vehicles abans dels dos passos de vianants existents. En els properes dies, l’actuació es donarà per finalitzada un cop s’instal·li una placa complementària esmentant que es tracta d’un "pas escolar" i es pintarà una part del pas de color vermell per informar als conductors que hi circulen.

D’altra banda, també s’ha fet una actuació al carrer Vilar la qual ha consistit en instal·lar un total de sis topalls de pàrking per evitar que en el moment que estacioni un vehicle en bateria, aquest envaeixin la vorera i impedeixin transitar per aquesta als vianants. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat