Algunes de les recents actuacions de la Policia de Platja d'Aro

Algunes de les recents actuacions de la Policia de Platja d'Aro
El passat 29 de juny, unes càmeres de videovigilància del municipi de Platja d'Aro, van captar l'entrada d'un vehicle que anava a gran velocitat i provenia d'un càmping d'una localitat veïna. Eren dos els ocupants que anaven al cotxe, els quals van desobeir les ordres d'aturar-se que van donar els policies, com a conseqüència van acabar col·lidint amb un dels vehicles policials. Dins del cotxe es van trobar maletes de viatge, bosses, documentació i diners que havien estat robats d'un vehicle estacionat al càmping. Els dos ocupants d'origen xilè de 32 i 40 anys, comptaven amb diversos antecedents en delictes contra el patrimoni, a més formaven part d'una organització criminal que operava arreu de Catalunya. Els delinqüents van ser detinguts per un delicte de robatori amb força i desobediència als agents de l'autoritat. A més un dels agents policials va resultar ferit lleu.

El darrer 3 de juliol a la matinada, la policia va rebre un avís, ja que s'estava produint una baralla davant la porta d'una discoteca del municipi. En el moment que les patrulles policials van arribar, hi havia un jove al terra que presentava diverses lesions, mentre que van veure com un altre fugia corrents direcció cap a la platja. Alguns testimonis que es trobaven a prop, van assenyalar al noi que fugia com a l'autor de les lesions. Minuts després, el fugitiu va ser interceptat a la platja i va ser detingut. L'home espanyol de divuit anys va ser acusat per delicte de lesions i desobediència i resistència als agents autoritaris.

El dilluns 4 de juliol cap a les 16:30, un policia fora de servei va avisar que hi havia 3 homes que possiblement es dedicaven als furts utilitzant mètodes de distracció per poder accedir a la caixa on hi ha la recaptació. Més tard, unes patrulles vestides de paisanes van observar com els tres homes entraven en diversos establiments, mentre realitzaven aquest moviment de distracció. Finalment, els homes van entrar en hotel, mentre un distreia al personal, l'altre vigilava, i el tercer entrava al reservat de l'oficina, l'espai d'ús exclusiu dels treballadors. Les patrulles van intervenir i van trobar que portaven 800 €, claus magnètiques d'habitacions i diferents objectes (roba, ulleres i perfums). Els homes d'origen georgià de 20, 30 i 32 anys van ser detinguts per delicte de furt. A més tenien antecedents per robatoris amb força, violents i furts.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat