Torroella promou els bons hàbits amb la fira "Empordà, Cuina i Salut"

Showcookings, mercats, xerrades. Aquesta era la programació que oferia la Fira "Empordà Cuina i Salut" de Torroella de Montgrí. Una quinzena d'activitats que han servit per apropar la gastronomia local als ciutadans i també per parlar de temes com la salut a partir de la cuina. Una fira que va començar divendres a la tarda amb el berenar de productes locals i amb espectacles pels més petits de la casa.

Dissabte va ser el dia gran de la fira amb activitats durant tot el dia que totes giraven amb la importància de consumir productes de proximitat i com es poden cuinar

Un dels plats forts de l'Empordà Cuina i Salut va ser la xerrada de l'atleta Núria Picas. Picas va omplir l'auditori del Museu de la Mediterrània per parlar de la importància de l'autosuperació i la confiança que un ha de tenir d'ell mateix.

Els altres grans actes van ser els diferents showcookings. Conduïts per l'actor Marc Martínez, aquestes activitats van mostrar pas a pas com fer diferents plats amb el peix de proximitat. Mentre cuinaven, els pescadors explicaven com ha canviat el sector els darrers anys i també les millors maneres d'aprofitar cada producte.

Una fira que volia girar en la importància de la salut.

La fira ha volgut ser un espai on conèixer i aprendre amb relació a l'alimentació i els bons hàbits, a l'hora de ser un espai de retrobament amb la ciutadania, que va acostar-se a les diferents activitats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat