El ioga a la platja, aprofitar l’estiu per canviar de rutina

Sant Feliu de Guíxols ha tornat a organitzar classes de ioga a la platja de la mà de l'Espai Ganesha. Sessions on hi ha hagut dies que han arribat a tenir 200 participants amb gent de totes les edats.  Uns matins de ioga a la platja que encara es poden gaudir fins que acabi l'agost. 

L'Espai Ganesha ha tornat a sortir a les platges de Sant Feliu de Guíxols i Sant Pol per oferir classes de ioga. Amb la primera llum del sol i el so del mar de fons, aquestes sessions volen que la ciutadania comenci el dia d'una manera diferent, allunyant-se de l'estrès i la rutina diària.

A les classes s'hi pot veure gent de totes les edats. Grans i petits que busquen relaxar-se i conèixer una mica més el seu cos amb la respiració, sempre en un ambient relaxant. L'objectiu no és fer la postura més difícil, ni tampoc arribar al límit de la flexibilitat. És per això que a les classes hi van des de persones que ja fa anys que practiquen el ioga, fins a novells que aprofiten els matins d'estiu per canviar d'hàbits.

Enguany, hi ha hagut sessions que han captat l'atenció de 200 persones.

Aquestes jornades se celebren per la col·laboració entre l'Ajuntament i l'Espai Ganesha. Ells van ser la primera escola de ioga al municipi ara fa 14 anys i és el setè estiu que ofereixen aquestes sessions a les platges. Qui les fa és en Francesc Quílez, que ha vist com la gent ha començat a practicar més aquesta disciplina.

L'afluència de públic mostra perquè cada estiu s'aposta per aquesta activitat al municipi, una manera més de gaudir de l'entorn de la costa ganxona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat