L’associació El Trampolí treballa per obrir la botiga el més aviat possible

La pedregada de la Bisbal ha trencat l'activitat diària del Trampolí. L'associació bisbalenca ha vist com no pot obrir la botiga a causa dels desperfectes i ha hagut de traslladar-se a una altra localització. El local dona feina a sis treballadors, a més del que suposa com a espai de trobada per realitzar-hi tallers i altres activitats. La seva situació, ha despertat la solidaritat d'altres ciutadans i entitats de la zona.

El trampolí treballa per tornar a obrir la botiga. A causa de la pedregada del passat 30 d'agost a la Bisbal, l'entitat ha vist com la teulada del local va quedar molt afectada i s'han hagut de traslladar al carrer de l'aigüeta per poder continuar treballant. És per això que amb la visita de Pere Aragonès a la ciutat van reclamar una resposta de les administracions locals, no pel que fa a l'ajuda, sinó per saber què podien fer amb la botiga.

Ara ja han trobat un nou espai on traslladar la botiga. El local és més antic que el que tenien i no saben si el nou establiment serà temporal o definitiu, segons el que costi la remodelació.

El Racó del trampolí simbolitzava molt més que una botiga on anar a comprar. L'indret era visitat per gent del poble i visitants, a més de ser el punt de trobada pels membres del Trampolí on podien fer cursos i diverses activitats.

Des de l'entitat han hagut de fer esforços per traslladar el material al nou local. L'objectiu és aconseguir la llicència per obrir com més aviat millor perquè la botiga suposa la major part d'ingressos de l'organització. Tots aquests canvis han modificat la vida diària de l'associació.

Aquesta situació ha despertat la solidaritat de veïns, entitats i empreses, com la Penya Blaugrana de Monells, la BP de Corçà i Vulpellac i la cervesa artesana la lluita que han decidit donar suport al Trampolí, que continua treballant per tornar a obrir.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat