La pujada de preu de l'oli i el sucre s'ha notat a les butxaques del Baix Empordà

Hem sortit al carrer per conèixer si als veïns i veïnes del Baix Empordà els ha afectat la pujada de nou dècimes del preu de l'oli i el sucre a Catalunya.

Tothom comparteix que ha notat molt l'increment dels preus en el seu tiquet de compra, amb xifres que superen el doble del que pagaven mesos enrere. Destaquen la pujada de preu dels productes protagonistes del reportatge, l'oli i el sucre, però també d'altres com la carn, el peix, la farina o els productes frescs com la fruita i la verdura.

Després de conversar amb la gent que sortia d'una de les cadenes de supermercats més gran del país, i comprovar que si han notat la pujada del preu, hem volgut conèixer un altre punt de vista diferent: Hem pensat en com pot viure la inflació d'aquests preus un petit productor com pot ser una pastisseria que treballa directament amb oli i sucre. Per això ens hem traslladat fins a Maison Marcel de Sant Feliu de Guíxols.

Allà hem conegut de la mà de l'Andrea Dopico, pastissera i propietària de Maison Marcel, que la producció sostenible i de producte de proximitat ha notat la pujada de preus però no d'una manera tan notable. Ja que, el petit productor, incrementa els preus a un ritme diferent. Així doncs, hem conegut també més de prop el seu local i el seu excel·lent producte.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat