Santa Cristina d'Aro visibilitza la diversitat amb els mitjons solidaris

Abans de la Caminada per la Igualtat, els ciutadans han pogut participar en l'activitat "Mitjons solidaris". Cada mitjó simbolitzava que cadascú és diferent, però que, alhora, la igualtat és més necessària que mai. Qui ho ha volgut, ha pogut deixar escrit un missatge.

En el marc de les activitats per commemorar el 8 de Març, el Punt d'Igualtat de Santa Cristina d'Aro ha volgut visibilitzar la diversitat. En un acte simbòlic, s'ha convidat a tots els ciutadans a penjar un mitjó per donar per fer visible la diversitat i mostrar la voluntat per aconseguir la igualtat d'oportunitats. 

Un espai que, abans que s'iniciés la caminada, ha estat un punt de trobada dels participants que hi han volgut col·laborar. 

A banda de penjar el mitjó, qui ho ha volgut ha pogut posar un missatge a les dues pissàrres.  Amor, empatia i força de voluntat són alguns dels textos que els ciutadans han volgut deixar escrits.  D'aquesta manera, el punt d'igualtat ha volgut aconseguir que tothom se senti un actiu d'aquesta lluita. 

Igual que els mitjons, cada dona és única i singular però comparteixen, entre d'altres, un objectiu comú: la igualtat. És per això que cada mitjó estés simbolitzava un actiu més en aquesta lluita. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat