La Generalitat es fa enrere amb el decret dels menjadors escolars

Torroella de Montgrí

Data: 13/12/2018

INTERVÉ: Toni Guix, AMPA de l'Escola Guillem de Montgrí

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola Guillem de Montgrí s'ha reunit aquesta setmana amb el conseller d'Ensenyament Josep Bargalló que els hi ha comunicat la decisió del Departament d'Educació de no tirar endavant l'esborrany del nou decret de menjadors escolars que van presentar a l'inici de curs. 

D'aquesta manera volen incloure un decret amb totes les possibilitats que ofereixi una alternativa legal als Consells Comarcals i a les diferents AMPA que volen seguir gestionant el servei. 

Ensenyament admet, però, que aquesta nova Llei no entrarà en vigor fins com a mínim el curs 2020/2021, de manera que seguirà com fins ara al llarg de tot aquest curs i del proper.

Des de l'escola de Torroella de Montgrí estan a l'espera del que vulgui fer el Consell Comarcal amb poques esperances de que res canviï, tenint en compte la mala experiència i l'actitud que van prendre aquest estiu passat, deixant fora de la gestió a les famílies dels alumnes baix empordanesos.

Per ara tenen prevista una reunió de cara a la setmana amb tots els pares i mares de l'Associació per analitzar la situació i decidir quines accions portar a terme.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat