Extingit l'incendi forestal de Castell d'Aro

Extingit l'incendi forestal de Castell d'Aro
Bombers de la Generalitat han donat per extingit aquest dimecres 6 de juliol a les 20.46 h l'incendi forestal de Castell-Platja d'Aro que es va originar el divendres al migdia, a causa d'una neteja de franges perimetrals.

Si bé és cert que aquest dissabte al vespre els Bombers van donar per controlat el foc forestal -que ha cremat 70 hectàrees en els termes municipals de Castell d'Aro i Santa Cristina d'Aro-, no ha estat fins dimecres al vespre que s'ha extingit. Durant aquests quatre dies han continuat treballant sobre el terreny diversos camions d'aigua.

No s'han lamentat danys personals, i només han quedat afectades algunes façanes dels immobles. La zona ja va patir un incendi l'any 2003. La magnitud, però, fou major amb 345 hectàrees cremades, 10 mil persones desallotjades i una casa sinistrada.

En aquesta ocasió la proximitat de les flames i, sobretot, el fum van provocar l'evacuació de diverses urbanitzacions, tals com les Teules, el Resort Happy Mag, l'Hotel Mas Torrelles o el Club de Golf Mas Nou. De fet, aquest emplaçament esportiu va moure les línies d'aspersors per evitar la continuïtat de les flames.

Bombers van rebre l'avís d'incendi divendres a les 12.49 h, per tant, hi han estat actuant durant més de 125 hores.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat