El vermut musical d'Alaire tanca el Cap de Setmana Lila

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura ha viscut El Cap de Setmana Lila amb motiu del vuit de març. L'estrena del documental 'La veu de les àvies', un taller de rams i un vermut musical han estat tres dels actes. Unes activitats que s'han organitzat en cadascun dels tres nuclis del municipi i que han comptat amb l'assistència de molts veïns i veïnes. 

El vermut musical a càrrec del grup Alaire ha tancat el Cap de Setmana Lila a Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura. La banda de rumba folk fusió ha fet ballar a tot el públic amb cadascuna de les lletres que parlen de l'empoderament, les injustícies socials i el feminsime.

Tot i que el públic ha començat calmat, de mica en mica s'ha anat aixecant de la cadira. Una actuació que Alaire sempre intenta que els espectadors se la facin seva.

Un concert d'un grup íntegrament format per dones i que, més enllà de dies com aquests, no tenen els mateixos espais que altres formacions.

Aquest concert a Sant Sadurní ha tancat tres dies d'activitats. Totes elles han captat l'atenció dels veïns que han rebut amb agraïment.

Una de les propostes per aquest cap de setmana ha estat l'estrena del documental 'La veu de les nostres àvies'. La peça audiovisual ha recollit les experiències vitals que s'han explicat al centre de dones, on les assistents comparteixen anècdotes i vivències. Una manera més d'homenatjar a les dones grans del municipi.

Dissabte es van programar una xerrada de salut alimentària i un taller de rams. Tots els actes han estat amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Un dia que s'ha de reivindicar els 365 dies l'any.

Tres dies que han reivindicat el paper de la dona en la societat i que la igualtat entre gèneres fa molt que ja hauria de ser realitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat