Acte sobre confrontaments armats policials a Palafrugell amb Ernesto Pérez Vera

Palafrugell

Data: 23/05/2023

L'acte va comptar amb la conferència d'Ernesto Pérez Vera, un policia retirat a Cadis que va viure una situació d'intent d'homicidi en primera persona. En l'actualitat, Pérez es dedica a analitzar les diferents situacions de confrontament policial armat per fer divulgació dels coneixements necessaris per a la preparació de policies en actiu o en formació i ciutadania en aquestes situacions. 

El Teatre Municipal de Palafrugell va ser l'escenari que va acollir la conferència de l'autor i anteriorment policia Ernesto Pérez Vera. Una activitat organitzada per la Policia Local de Palafrugell amb la col·laboració de l'Ajuntament del municipi, que va arribar al poble amb la intenció d'exposar al públic la realitat del que és ser policia a peu de carrer.

Durant una entrevista amb l'autor de "En la línea de fuego" , "Policias: muerte en la calle" i "Hechos probados a sangre i fuego", li preguntem per la seva història i sobre com va arribar a impartir aquestes conferències arreu del país. Explica que ell sempre ha estat un estudiós i aficionat de la investigació de tipologies d'enfrontaments armats policials, però que arran d'un fet d'intent d'homicidi que va viure en primera persona, es va retirar i dedicar a l'anàlisi d'aquests casos amb més profunditat. El que l'ha comportat a fer divulgació d'aquestes situacions, a través de tres assaigs i fent conferències arreu del territori nacional.

L'acte també ha comptat amb una parada per a la venda de llibres de l'autor, facilitada per la llibreria nollegiu situada al carrer Tarongeta de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat