Desmantellen una plantació de marihuana valorada en 80.000 euros a Sant Feliu

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, han desmantellat una plantació de marihuana dins una casa valorada en 80.000 euros. Les 500 plantes intervingudes tenien els cabdells en plena floració i en tres mesos, els autors havien defraudat més de 44 mil euros de llum.

Gràcies a les informacions que la companyia elèctrica tenia sobre un domicili situat al carrer Conca de la població de Sant Feliu de Guíxols, la Unitat d’Investigació dels mossos va saber que possiblement hi hauria una plantació de marihuana, ja que els consums elèctrics eren molt elevats i inusuals.
 
Fruit d’aquesta investigació aquest matí s’ha dut a terme una entrada i perquisició a l’esmentat domicili amb el suport de l’Àrea Regional de Recursos Operatius i la col·laboració de la policia local del municipi. L’immoble, una casa aparellada de tres plantes, tenia tres estances plenes de cultiu de marihuana. En total s’han intervingut unes 500 plantes.
 
Dins la casa s’han trobat tots els estris necessaris pel seu òptim cultiu. La plantació, ja en ple rendiment i amb els cabdells en plena floració tindria, segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior, un valor al mercat d’uns 80.000 euros.
 
Fetes les comprovacions, el domicili tenia l’escomesa manipulada amb una connexió il·legal, i donada la precarietat de la instal·lació, hi havia un greu risc d’incendi i electrocució amb afectacions per la seguretat i la salut de les persones. La valoració econòmica de l’energia defraudada ascendeix en tant sols tres mesos a 44.444 euros.
 
Aquest operatiu ha fet dos investigats com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric, que seran citats properament per declarar en seu policial.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat