Prohibit fumar a l'espai públic quan no hi hagi distància de 2 metres

Prohibit fumar a l'espai públic quan no hi hagi distància de 2 metres
Baix Empordà

Data: 18/08/2020

La mesura acordada amb l'Estat també afecta a les terrasses de bars i restaurants


Des d'aquest dimarts ja no es pot fumar a l'espai públic si no es pot mantenir una distància física de dos metres. El Govern ha adoptat un seguit de mesures per frenar la pandèmia de coronavirus entre les que hi ha aquesta prohibició i també el tancament dels bars a la 1 de la matinada.

Aquestes mesures han estat acordades amb l'Estat Espanyol i cada Comunitat Autònoma les ha adaptades a la seva realitat.

La resolució signada per la Consellera de Salut Alba Vergès no fa excepcions. Es prohibeix fumar a tot l'espai públic qualsevol element, també pipies d'aigua i catximbes, inclós a les terrasses de bars i restaurants.

Salut justifica la mesura perquè fumar relaxa l'ús de la mascareta, indispensable, creuen per frenar els rebrots de Covid-19.


També limita l'horari dels bars a la 1 de la matinada


El text també inclou el tancament de bars i restaurants a la 1 de la matinada i la prohibició de rebre clientela a partir de les 12 h.

En l'àmbit de les recomanacions el Govern demana limitar les trobades socials a un màxim de 10 persones i que aquestes siguin prioritàriament del grup de convivència estable.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat