Els Mossos de Sant Feliu clouen l'estiu sense grans incidències derivades de l'oci nocturn

INTERVÉ: Francesc Cardús, cap de l'ABP Sant Feliu de Guíxols

El cas de la violació d'una jove francesa la passada matinada de diumenge a Platja d'Aro ha estat la taca a un estiu que, a nivell d'actuacions policials derivades de l'oci nocturn, havia estat relativament plàcid. 

Els Mossos de l'Àrea Bàsica Policial de Sant Feliu, de la que en depenen Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, Castell-Platja d'Aro i Calonge i Sant Antoni, es mostren satisfets de la cobertura feta en actes amb grans concentracions i afluència massiva de gent. Destaquen el festival Porta Ferrada, la Santa Market, els focs i els concerts de la festa major de Sant Feliu, les Nits de Jazz de Platja d'Aro o la Diverbeach de la platja de Sant Antoni. Tots ells amb grans èxits de públic i sense cap incidència greu que es pugui recordar. Els Mossos ho celebren i recorden que és fruit de la coordinació establerta amb les respectives policies locals.

Mentrestant, pel que fa a l'oci nocturn en locals privats, tampoc han hagut de lamentar grans poblemàtiques. Els Mossos han presentat 20 denúncies per diversos incompliments de les normatives i les regulacions als negocis d'aquest tipus a la zona. Els preocupen especialment nou de les denúncies: sis per consum de begudes alcohòliques de menors i tres més per presència de menors en locals no autoritzats

A part d'això, no han hagut d'intervenir en baralles o aldarulls importants als carrers. En aquest sentit, creuen que les diverses campanyes de conscienciació impulsades a nivell de cada municipi hi han ajudat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat