Dos equips platjarencs es classifiquen per la final de la World Robot Olympiad

Dos equips de Platja d'Aro s'han classificat per la final de la World Robot Olympiad que es disputarà a Tailàndia del 16 al 18 de novembre.

Platja d'Aro va ser l'epicentre de la robòtica de l'Estat Espanyol. El pavelló d'Esports va acollir la final estatal de la World Robot Olympiad.

Una vuitantena d'equips d'arreu de l'Estat Espanyol i Andorra classificats després de competicions locals, van prendre part en un repte que valora la capacitat dels alumnes per crear un robot que executi ordres i solucioni un problema determinat en el mínim temps possible.

La prova es va desenvolupar per equips de dos o tres participants que van elaborar un robot amb material de Lego.

Castell-Platja d'Aro va tenir una important participació amb 6 equips que representaven tots els cicles del centre educatiu Els Estanys a través del nom Arobot. Dos d'ells, es van classificar per la gran final de Tailàndia. Van ser els formats per Lucas Martínez i Dylan Theebaut i el format per Amina Sozieva i Lídia Miñarro.

Els jutges van valorar elements com la creativitat i investigació del projecte, la programació del robot amb la seva autonomització, lògica i complexitat; el disseny; el treball en equip o la presentació del projecte.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat