El SSIBE i Grup Darnés donen 4 tones d'aliments a Càrites Baix Empordà

Intervenen: Sandra Medina, SSIBE / Marisa Grassot, Càrites

4.217 quilos d'aliments per valor de 4.700 euros. Aquesta ha estat la donació que aquest Nadal els Serveis de Salut Integrats del Baix Emprodà, juntament amb el Grup Darnés, han fet a les delegacions locals de Càrites a la comarca, que es troben a La Bisbal d'Empordà, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Torroella de Montgrí i Palafrugell. 

S'han donat aliments de llarga durada com llenties, mongetes, farina, llet, sucre o cereals per repartir entre les famílies que més ho necessiten, que en el cas del SSIBE s'han pogut comprar amb accions altruïstes com la renúncia dels treballadors a la panera de Nadal. 

Impulsen aquesta donació amb la voluntat de retornar un cop l'any la feina que des de Càrites fan dia a dia amb els qui més ho necessiten. Asseguren que d'ençà de la crisi la situació dels més vulnerables no ha millorat. 

L'acte d'entrega del donatiu s'ha fet aquest divendres al CAP de Palamós amb la presència de representants del patronat de l'Hospital, el SSIBE, l'empresa Darnés i de les delegacions baixempordaneses de Càrites.  

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat