Cartells per conscienciar sobre la violència masclista

Palafrugell

Data: 25/11/2022

Els alumnes de l'escola Vedruna-Prats de la Carrera de Palafrugell han treballat diversos temes sobre la violència masclista. Ahir alguns d'ells van repartir cartells amb estereotips de bellesa per conscienciar als veïns i veïnes de la discriminació envers les dones. Aquesta tarda també han participat en l'acte institucional organitzat per l'Ajuntament.

Alumnes de tercer de secundària de l'escola Vedruna-Prats de la Carrera de Palafrugell reparteixen cartells als comerços del municipi per conscienciar sobre l'erradicació de la violència vers les dones. Hi apareixen frases, en concret estereotips de bellesa en diferents idiomes.

Existeixen múltiples tipus de violència, alguns més subtils que afecten especialment a les dones més joves. Per exemple, el menyspreu, el maltractament psicològic o la manipulació. Per això, els estudiants del centre educatiu de Palafrugell han treballat durant dues setmanes aquest tema, i han escrit frases on es representa aquest micromasclisme del dia a dia.

Amb aquesta iniciativa han volgut sensibilitzar a la població del municipi. Des del centre asseguren que els nois i noies són conscients de la discriminació de gènere, però veien la necessitat de visibilitzar-ho i no normalitzar violències que poden passar més desapercebudes

Amb motiu del dia contra la violència masclista, alumnes voluntaris de tercer d'ESO de l'escola Vedruna-Prats de la Carrera han participat en la lectura del manifest organitzat a la plaça nova del municipi i ho han fet amb relació als cartells que han preparat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat