Sant Antoni acull la presentació de la campanya d'estiu del Banc de Sang a Girona

iNTERVÉ:  Meritxell Casacoberta, tècnica de promoció de del Banc de Sang de Girona

Sant Antoni ha estat l'escenari escollit pel Banc de Sang i Teixits de les comarques gironines per presentar la campanya d'estiu. Sota el nom 'Aquest estiu anima't a donar sang', l'equip es marca l'objectiu que aquest estiu es redueixi el mínim possible el nombre de donacions envers l'hivern. A l'estiu les donacions baixen al voltant d'un 30% respecte a la resta de l'any.

Per la presentació l'organització ha instal·lat una unitat mòbil entre el passeig marítim Josep Mundet i la plaça de Catalunya tota la tarda de diumenge que, coincidint amb la festa major del municipi, fet que ha portat que hi hagi més ambient, i així que la campanya assoleixi un elevat nombre de participació. 

El Banc de Sang calcula que fins a finals d'agost, els hospitals catalans necessitaran 35.000 donacions de sang per atendre tots els malalts i accidentats. Per això, es fa una crida perquè ens apropem als hospitals i a les campanyes de donació organitzades arreu de Catalunya.

El bus per poder donar sang tornarà a visitar Sant Antoni tres jornades més al llarg de l'estiu i també farà parada a Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat