Sant Feliu viu tres dies de Fira de Nadal

Aprofitant el pont, Sant Feliu de Guíxols ha viscut tres dies de Fira de Nadal. Les parades artesanes i d'entitats i escoles municipals han captat l'atenció de tothom qui passejava per la Rambla. S'hi podien trobar productes nadalencs, joies i objectes artesans. La fira ha tingut una gran afluència de públic els tres dies i és un atractiu més perquè la gent no es quedi a casa. Entre els visitants, s'hi podien veure alguns dels personatges dels Pastorets.

Tions, flors i productes artesans. Això és el que es podia trobar a la Fira de Nadal de Sant Feliu de Guíxols. La Rambla s'ha omplert de visitants que s'han acostat a cadascuna de les parades on han pogut trobar elements de decoració nadalenca. En algunes botigues, productes fets a mà amb material local que donen un toc diferencial.

A la fira també s'hi troben diferents parades d'organitzacions del municipi.

A banda de les paradetes, també s'han organitzat espectacles infantils i contacontes. Amb el bon temps que ha acompanyat la fira, durant els tres dies, veïns i visitants s'han passsejat per la rambla per veure si trobaven alguna cosa que els cridés l'atenció

Una fira de Nadal que ha comptat amb un públic constant durant el matí i la tarda, però que ha lluït més quan s'ha fet fosc, amb les llums de Nadal enceses.

Una Fira de Nadal que és el primer gran esdeveniment de l'època nadalenca. El pròxim cap de setmana serà el torn de "La màgia de Nadal" als jardins del Monestir i, els últims dies de l'any, serà el torn dels Pastorets a Teatre Narcís Masferrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat